Opslag binnenruimte in de buurt van Bussum

Op zoek naar een binnenopslag in de buurt van Bussum? De Hallen ligt op slechts 18 minuten afstand van Bussum. Het huren van een opslagruimte bij De Hallen kan tegen een zeer scherp tarief.

Wij bieden een ruimte aan die alleen onder toezicht mag worden betreden. De ruimte wordt dan ook uitstekend beveiligd tegen diefstal. De opslagruimte wordt bovendien beveiligd met camera’s en wordt ook verwarmd.

U kunt tijdens openingstijden altijd bij ons terecht om uw spullen op te halen of te brengen, zonder afspraak. Buiten openingstijden uw spullen ophalen of brengen is ook mogelijk op afspraak. U heeft dus 24/7 toegang.

Een ruimte op maat

Wilt u uw spullen op een veilige plek kunnen opslaan, bijvoorbeeld omdat u er thuis geen ruimte voor heeft? Dan kunt u een binnenopslag in de buurt van Bussum huren bij De Hallen. Wij hebben voldoende opslag binnenruimte beschikbaar. Zo bieden we u zelfs de mogelijkheid om auto’s op te slaan. Er is van alles mogelijk als u contact met ons opneemt.

Wilt u de verschillende ruimtes graag eens met eigen ogen bekijken? Of wilt u een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden goed door te nemen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op of kom bij ons langs!

Contact opnemen

Locatie

Pampuslaan 45-59,
1382 JM Weesp

E-mailadres

dehallen4559@gmail.com

Telefoonnummer

06 13 62 42 02

Wij bellen je zo snel mogelijk terug

Wij bieden ruimte op elke maat, die voor u vrij toegankelijk is (24/7) maar afgesloten van de stalling- en kantoorruimte.