Over ons

De Hallen zijn vier voormalige bedrijfshallen met bovenop kantoorruimtes, en is opgericht op 1 oktober 2014 door Gwen Sesier en Robert van Linden.

Na jaren ervaring zijn onze huurders zeer tevreden over het maatwerk dat wij leveren voor de kantoren, opslag- en stallingsruimten dat ook gebruikt kan worden als hobbyruimte.

De Hallen Weesp

Wij zijn uniek in ons aanbod: U kunt binnen de openingstijden, zonder afspraak, bij ons terecht voor het brengen of halen van uw goederen. De opslag en de bedrijfsruimten (of hobbyruimten) zijn verwarmd (vorst en vocht vrij). De kantoren worden verwarmd tot  +/- 21 graden.

De huurtarieven die u nodig heeft, worden per m² berekend. U sluit een overeenkomst voor een week, maand, half- of heel jaar.

Gelegen op bedrijventerrein Noord te Weesp zijn wij eenvoudig te bereiken vanaf Amsterdam en Amersfoort (10 minuten vanaf de A1) en vanuit de Gooi- en Vechtstreek.

Onze ruimten

Bedrijfsruimte

Afgesloten van de kantoorruimten bevinden zich de bedrijfsruimten in diverse maten waarbij u 24/7 toegang heeft bij de door u gehuurde ruimte.

Kantoorruimte

Op de eerste etage van De Hallen vindt u nette kantoorruimtes van diverse afmetingen, eventueel met een eigen parkeerplaats.

Opslag binnenruimte

Wij bieden een opslagruimte aan die alleen onder toezicht mag worden betreden. De opslag is ook beveiligd met camera’s en wordt ook verwarmd (vorst en vocht vrij).

Opslag buitenruimte

Wij bieden opslag en stallingsmogelijkheden op het terrein voor ons bedrijvenpand.

Wij bellen je zo snel mogelijk terug

Wij bieden ruimte op elke maat, die voor u vrij toegankelijk is (24/7) maar afgesloten van de stalling- en kantoorruimte.