Tarieven

Een ruimte huren bij De Hallen kan voor een ontzettend laag tarief!

We leveren maatwerk en denken graag met u mee over uw nieuwe kantoor-, opslag- of bedrijfsruimte dat ook als hobbyruimte gebruikt kan worden.

Onze prijzen

Wil jij goedkoop een ruimte kunnen huren, bijvoorbeeld om uw spullen in op te slaan of om te gebruiken als kantoor- of bedrijfsruimte? Goedkoop huren doet u bij De Hallen!

Ook maatwerk is mogelijk en bovendien zijn we bij De Hallen meedenkend. Uw nieuwe ruimte ziet er goed uit, wordt goed beveiligd en is ver van prijzig!

Prijzen kantoren
(v.a. 24m² tot 80m²)
 €165,-per jaar all incl.
     
Prijzen opslag-, stalling-,
en bedrijfsruimten
BINNEN€150,-per jaar
  €90,-per half jaar
  €18,-per maand
     
 BUITEN€62,50,-per jaar
  €37,50,-per half jaar incl.
  €7,50,-per maand
 MOTOR€25,- per maand

Onze ruimten

Bedrijfsruimte

Afgesloten van de kantoorruimten bevinden zich de bedrijfsruimten in diverse maten waarbij u 24/7 toegang heeft bij de door u gehuurde ruimte.

Kantoorruimte

Op de eerste etage van De Hallen vindt u nette kantoorruimtes van diverse afmetingen, eventueel met een eigen parkeerplaats.

Opslag binnenruimte

Wij bieden een opslagruimte aan die alleen onder toezicht mag worden betreden. De opslag is ook beveiligd met camera’s en wordt ook verwarmd (vorst en vocht vrij).

Opslag buitenruimte

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. 

Wij bellen je zo snel mogelijk terug

Wij bieden ruimte op elke maat, die voor u vrij toegankelijk is (24/7) maar afgesloten van de stalling- en kantoorruimte.