Kantoorruimte in de buurt van Naarden

Op zoek naar een kantoorruimte in de buurt van Naarden? Op de eerste etage van De Hallen vindt u nette kantoorruimtes van diverse afmetingen, eventueel met een eigen parkeerplaats.

Er zijn sanitair, pantry en vergaderruimte voor algemeen gebruik aanwezig. Huurt u een kantoorruimte bij De Hallen, dan kunt u 24/7 bij de door u gehuurde ruimte. De Hallen ligt op slechts 17 minuten afstand van Naarden.

Een ruimte op maat

Een kantoorruimte in de buurt van Naarden huren, doet u het best bij De Hallen! Wij leveren namelijk maatwerk, waardoor u een kantoorruimte krijgt die aan al uw wensen voldoet. Bovendien denken we graag met u mee om de ideale ruimte voor uw bedrijf te creëren. Er is van alles mogelijk als u contact met ons opneemt.

Wilt u een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden door te nemen? Of wilt u de verschillende ruimtes bezichtigen? Neem dan snel contact met ons op of kom bij ons langs!

Wij bellen je zo snel mogelijk terug

Wij bieden ruimte op elke maat, die voor u vrij toegankelijk is (24/7) maar afgesloten van de stalling- en kantoorruimte.