Opslag buitenruimte in de buurt van Bussum

Op zoek naar een buitenopslag in de buurt van Bussum? De Hallen ligt op slechts 18 minuten afstand van Bussum. Het huren van een opslag buitenruimte bij De Hallen kan tegen een zeer scherp tarief.

Wij hebben een niet afgesloten buitenterrein waar allerlei soorten voertuigen gestald kunnen worden. Daarnaast bieden wij ook ruimte voor opslagcontainers of eventuele andere maatwerk.

Een ruimte op maat

Wilt u uw spullen op een veilige plek kunnen opslaan, bijvoorbeeld omdat u er thuis geen ruimte voor heeft? Dan kunt u een buitenopslag in de buurt van Bussum huren bij De Hallen. Wij hebben voldoende opslag buitenruimte beschikbaar. Zo bieden we u zelfs de mogelijkheid om auto’s, boten of containers op te slaan. Er is van alles mogelijk als u contact met ons opneemt.

Wilt u de buitenopslag graag eens met eigen ogen bekijken? Of wilt u een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden goed door te nemen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op of kom bij ons langs!

Contact opnemen

Locatie

Pampuslaan 45-59,
1382 JM Weesp

E-mailadres

dehallen4559@gmail.com

Telefoonnummer

06 13 62 42 02

Wij bellen je zo snel mogelijk terug

Wij bieden ruimte op elke maat, die voor u vrij toegankelijk is (24/7) maar afgesloten van de stalling- en kantoorruimte.